27/05/2019

Om onze gemeenschappen nog dementievriendelijker te maken nodigen we iedereen uit voor de theatervoorstelling ‘De dementie van Jet en Harrie’, gespeeld door theatergroep Ervarea. 

De wereld van dementie 

Alles lijkt goed te gaan als Jet en Harrie met pensioen gaan. Het leven ligt aan hun voeten, totdat er dingen gebeuren die Harrie een niet pluisgevoel geven. Jet blijkt te lijden aan de ziekte van Alzheimer. Als dementie je leven binnenwandelt, lijken er twee werelden te ontstaan: die van Jet (mensen die aan dementie lijden) en die van Harrie (mensen die met personen met dementie te maken hebben). Hoe verder het ziekteproces vordert, hoe meer die twee werelden van elkaar verwijderd raken. 

Impact en vaardigheden 

Deze interactieve theatervoorstelling wil begrip kweken voor beide werelden. De voorstelling is niet alleen bedoeld voor mantelzorgers, maar ook voor alle andere mensen uit Best en Oirschot, die bij verenigingen, bedrijven, instellingen te maken krijgen met mensen in de wereld van dementie. U ervaart wat de impact van dementie kan zijn en u krijgt vaardigheden aangereikt om beter om te gaan met een dementerend persoon.

Waar en wanneer

  • 3 juni 2019, locatie Prinsenhof, Best, aanvang 19.30 uur
  • 11 juni 2019, locatie ’t Zand, Oirschot, aanvang 19.30 uur.

U kunt zich voor deze gratis voorstelling aanmelden per mail via infopunt@WBO.nl infopunt@WBO.nl of per telefoon 0499-770110.