02/11/2019

Tot en met eind december 2019 zamelde Lionsclub Best Oirschot weer koffiepunten van Douwe Egberts in voor de Voedselbank. De punten zijn inmiddels geteld en wij zijn in afwachting van de levering van de koffiepakken door Douwe Egberts. Hoeveel koffiepakken de Voedselbank precies zal krijgen, weten we nog niet, want dat is onder andere afhankelijk van de dollarkoers. We vermoeden dat het ruim 1400 pakken koffie zullen zijn. We houden u op de hoogte van het resultaat en danken u hartelijk voor uw bijdrage. Ook bedanken wij alle organisaties waar wij een inzamelton mochten plaatsen. De inlevertonnen stonden bij 2 AH-winkels in Best, 2 PLUS-supermarkten in Best, Cultuurbank in Best, Jumbo in Oirschot en Middelbeers, Kringloopwinkel D’n Inloop in Oirschot en R. van Overdijk Tweewielers in Spoordonk.